فروش فایل

دانلود رایگان فایل

فروش فایل

دانلود رایگان فایل

صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)

مرجع فایلهای آموزشی | صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)

RSS feed.

  • مرجع فایلهای آموزشی | صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)

    صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)


    صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)دسته: صنایع غذایی
    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: ppt
    حجم فایل: 815 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 23

    صمغ
    صمغ کتیرا
    ساختار شیمیائی تراگاکانت
    خصوصیات رئولوژیکی کتیرا
    گرانروی ظاهری کتیرا

    قیمت فایل فقط 5,000 تومان

    خرید

    صمغ ها

    صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول

    هایی با ویسکوزیته ی  بالا در غلظتهای پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع

    در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عواملسوسپانسه کننده

    مورد استفاده قرار می گیرند.

    صمغ های ترشحی

    صمغ های جلبکی

    صمغ های دانه ای

     صمغ های میکروبی

     مشتقات نشاسته و سلولز

    کتیرا

    کتیرا(تراگاکانت)صمغ طبیعی است که از بوته گیاه Astragalus گرفته می شود و

    بیش از 2000 گونه گیاهدارد.این گیاه در جنوب غربی آسیا می روید.2 گونه تجاری

    آن A.gummifer labill و A.microcephalus willd  است.

    صمغ کتیرا یک پروتئوگلایکان هتروژن،اسیدی با وزن مولکولی بالا (نزدیک به

    800000 دالتون) است.

    فایل پاورپوینت 23 اسلاید

    قیمت فایل فقط 5,000 تومان

    خرید

    برچسب ها : صمغ , صمغ کتیرا , ساختار شیمیائی تراگاکانت , خصوصیات رئولوژیکی کتیرا , گرانروی ظاهری کتیرا

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.