- مرجع فایلهای آموزشی | صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)
صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)
دسته: صنایع غذایی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: 815 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 23صمغ
صمغ کتیرا
ساختار شیمیائی تراگاکانت
خصوصیات رئولوژیکی کتیرا
گرانروی ظاهری کتیراقیمت فایل فقط 5,000 تومان
صمغ ها
صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول
هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظتهای پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع
در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عواملسوسپانسه کننده
مورد استفاده قرار می گیرند.
صمغ های ترشحی
صمغ های جلبکی
صمغ های دانه ای
صمغ های میکروبی
مشتقات نشاسته و سلولز
کتیرا
کتیرا(تراگاکانت)صمغ طبیعی است که از بوته گیاه Astragalus گرفته می شود و
بیش از 2000 گونه گیاهدارد.این گیاه در جنوب غربی آسیا می روید.2 گونه تجاری
آن A.gummifer labill و A.microcephalus willd است.
صمغ کتیرا یک پروتئوگلایکان هتروژن،اسیدی با وزن مولکولی بالا (نزدیک به
800000 دالتون) است.
فایل پاورپوینت 23 اسلاید
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
برچسب ها : صمغ , صمغ کتیرا , ساختار شیمیائی تراگاکانت , خصوصیات رئولوژیکی کتیرا , گرانروی ظاهری کتیرا